Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of usage of essential oils instead of spices in meat ball formulation for controlling Salmonella spp.
 
 
Titel: Evaluation of usage of essential oils instead of spices in meat ball formulation for controlling Salmonella spp.
Auteur: Ozdikmenli, Seda
Demirel Zorba, Nukhet N
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 22 (2016) nr. 2 pagina's 93-101
Jaar: 2016-03
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland