Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
7 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Effect of pulsed electric fields on microbial inactivation and physico-chemical properties of whole porcine blood
Boulaaba, Annika
2014
20
3
p. 215-225
artikel
2
Influence of fruit maturity in the susceptibility of Navelina oranges to develop postharvest non-chilling peel pitting
Alferez, Fernando
2014
20
3
p. 183-191
artikel
3
Influence of some packaging materials and of natural tocopherols on the sensory properties of breakfast cereals
Paradiso, Vito M
2014
20
3
p. 161-170
artikel
4
Ohmic pre-drying of tomato paste
Hosainpour, Adel
2014
20
3
p. 193-204
artikel
5
Quality of tomato slices disinfected with ozonated water
Aguayo, Encarna
2014
20
3
p. 227-235
artikel
6
Relationship of dough thermomechanical properties with oil uptake, cooking and textural properties of instant fried noodles
Gulia, Neelam
2014
20
3
p. 171-182
artikel
7
Sensory characteristics and volatile composition of a cereal beverage fermented with Bifidobacterium breve NCIMB 702257
Salmerón, Ivan
2014
20
3
p. 205-213
artikel
7 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland