Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Effect of pulsed electric fields on microbial inactivation and physico-chemical properties of whole porcine blood Boulaaba, Annika
2014
20 3 p. 215-225
artikel
2 Influence of fruit maturity in the susceptibility of Navelina oranges to develop postharvest non-chilling peel pitting Alferez, Fernando
2014
20 3 p. 183-191
artikel
3 Influence of some packaging materials and of natural tocopherols on the sensory properties of breakfast cereals Paradiso, Vito M
2014
20 3 p. 161-170
artikel
4 Ohmic pre-drying of tomato paste Hosainpour, Adel
2014
20 3 p. 193-204
artikel
5 Quality of tomato slices disinfected with ozonated water Aguayo, Encarna
2014
20 3 p. 227-235
artikel
6 Relationship of dough thermomechanical properties with oil uptake, cooking and textural properties of instant fried noodles Gulia, Neelam
2014
20 3 p. 171-182
artikel
7 Sensory characteristics and volatile composition of a cereal beverage fermented with Bifidobacterium breve NCIMB 702257 Salmerón, Ivan
2014
20 3 p. 205-213
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland