Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Comparison of waste pumpkin material and its potential use in extruded snack foods Norfezah, M.N.
2011
17 4 p. 367-373
artikel
2 Effect of hydrocolloids on selected properties of gluten-free dough and bread Sabanis, D.
2011
17 4 p. 279-291
artikel
3 Effect of three cations on the stability and microstructure of protein aggregate from duck egg white under alkaline condition Ganasen, P.
2011
17 4 p. 343-349
artikel
4 Effects of frozen storage and vacuum packaging on free fatty acid and volatile composition of Turkish Motal cheese Andic, S.
2011
17 4 p. 375-394
artikel
5 Effects of sodium carbonate and sodium bicarbonate on yield and characteristics of Pacific white shrimp (Litopenaeus vannamei) Chantarasuwan, C.
2011
17 4 p. 403-414
artikel
6 Extraction of bromelain from pineapple peels Ketnawa, S.
2011
17 4 p. 395-402
artikel
7 Impact of cooking and drying on the phenolic, carotenoid contents and in vitro antioxidant capacity of Andean Arracacha (Arracacia xanthorrhiza Bancr.) root Pedreschi, R.
2011
17 4 p. 319-330
artikel
8 Influence of calcium and silicon supplementation into Pleurotus ostreatus substrates on quality of fresh and canned mushrooms Thongsook, T.
2011
17 4 p. 351-365
artikel
9 Qualitative comparison of blackcurrant and blackcurrant—whey beverages Jaworska, G.
2011
17 4 p. 331-341
artikel
10 Review: Production and functionality of active peptides from milk Muro Urista, C.
2011
17 4 p. 293-317
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland