Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Effects of frozen storage and vacuum packaging on free fatty acid and volatile composition of Turkish Motal cheese
 
 
Titel: Effects of frozen storage and vacuum packaging on free fatty acid and volatile composition of Turkish Motal cheese
Auteur: Andic, S.
Tuncturk, Y.
Javidipour, I.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 17 (2011) nr. 4 pagina's 375-394
Jaar: 2011-08
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland