Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Canning of Rohu (Labeo rohita) in North Indian Style Curry Medium Using Polyester-coated Tin Free Steel Cans Mallick, A. K.
2006
12 6 p. 539-545
artikel
2 Determination of Moisture Sorption Isotherms of Jasmine Rice Crackers Using BET and GAB Models Siripatrawan, U.
2006
12 6 p. 459-465
artikel
3 Effects on Mineral Content of Different Methods of Preparing Frozen Root Vegetables Lisiewska, Z.
2006
12 6 p. 497-503
artikel
4 Fermented Milks Fortified with B-group Vitamins: Vitamin Stability and Effect on Resulting Products Papastoyiannidis, G.
2006
12 6 p. 521-529
artikel
5 Identification of Novel Phosphopeptides After Simulated Digestion of αs2-casein by Tandem Mass Spectrometry Miquel, E.
2006
12 6 p. 531-537
artikel
6 Index 2006
12 6 p. 547-548
artikel
7 Influence of Prebiotic Additions on the Quality of Gluten-free Bread and on the Content of Inulin and Fructooligosaccharides Korus, J.
2006
12 6 p. 489-495
artikel
8 Note. Overall Heat Transfer Coefficient to Canned Liquid During End-over-end Sterilisation Garrote, R. L.
2006
12 6 p. 515-520
artikel
9 Ripening and Changes in Chemical Composition of Seven Cider Apple Varieties del Campo, G.
2006
12 6 p. 477-487
artikel
10 Some Structural and Physicochemical Characteristics of Tuber and Root Starches Peroni, F. H.G.
2006
12 6 p. 505-513
artikel
11 The Effects of Fat and Non Fat Dry Matter Concentration and Storage Time on the Physical Properties and Acidity of Yoghurts Made with Probiotic Cultures Gün, Ö.
2006
12 6 p. 467-476
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland