Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Effects on Mineral Content of Different Methods of Preparing Frozen Root Vegetables
 
 
Titel: Effects on Mineral Content of Different Methods of Preparing Frozen Root Vegetables
Auteur: Lisiewska, Z.
Kmiecik, W.
Gebczyńnski, P.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 12 (2006) nr. 6 pagina's 497-503
Jaar: 2006-12
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland