Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Effects of Fat Reduction and Curd Dipping Temperature on Viscoelasticity, Texture and Appearance of Gaziantep Cheese Kahyaoglu, T.
2005
11 3 p. 191-198
artikel
2 Effects of Heat Treatment Conditions on Fresh Taste and on Pectinmethylesterase Activity of Chilled Mandarin and Orange Juices Sentandreu, E.
2005
11 3 p. 217-222
artikel
3 Isoflavone Profile and Antioxidant Activity of Brazilian Soybean Varieties Genovese, M. I.
2005
11 3 p. 205-211
artikel
4 Note: Effect of High Hydrostatic Pressure on Extraction of Flavonoids in Propolis Shouqin, Z.
2005
11 3 p. 213-216
artikel
5 Note: Quantification of Ascorbic Acid and Dehydroascorbic Acid in Fresh Olives and in Commercial Presentations of Table Olives López, A.
2005
11 3 p. 199-204
artikel
6 Oxidation of Olive Oil under Still Air Kanavouras, A.
2005
11 3 p. 183-189
artikel
7 Production of Protein-Coated Low-Fat Potato Chips Aminlari, M.
2005
11 3 p. 177-181
artikel
8 Review: Health Effects of Cocoa Flavonoids Lamuela-Raventós, R. M.
2005
11 3 p. 159-176
artikel
9 Titanium-Passivated Tinplate for Canning Foods Catalá, R.
2005
11 3 p. 223-227
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland