Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Advances in Ultrasonic and Megasonic Processing of Foods Leong, Thomas
2017
9 3 p. 237-256
artikel
2 A Quasi-chemical Model for Bacterial Spore Germination Kinetics by High Pressure Doona, Christopher J.
2017
9 3 p. 122-142
artikel
3 Comparison of Emerging Technologies to Extract High-Added Value Compounds from Fruit Residues: Pressure- and Electro-Based Technologies Alexandre, Elisabete M. C.
2017
9 3 p. 190-212
artikel
4 Editorial to the FERE Special Issue “Nonthermal Technologies for Food Preservation” Based on the 2015 International Nonthermal Processing Workshop Taoukis, Petros
2017
9 3 p. 121
artikel
5 Effects of Pulsed Electric Fields Processing Strategies on Health-Related Compounds of Plant-Based Foods Elez-Martínez, Pedro
2017
9 3 p. 213-225
artikel
6 Engineering Process Characterization of High-Pressure Homogenization—from Laboratory to Industrial Scale Martínez-Monteagudo, Sergio I.
2016
9 3 p. 143-169
artikel
7 Kinetic Assessment of High Pressure Inactivation of Different Plant Origin Pectinmethylesterase Enzymes Katsaros, G. J.
2017
9 3 p. 170-189
artikel
8 Pulsed Electric Fields Pretreatments for the Cooking of Foods Blahovec, Jiří
2017
9 3 p. 226-236
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland