Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Advancement of Imaging and Modeling Techniques for Understanding Gastric Physical Forces on Food Gopirajah, R.
2016
8 3 p. 323-335
artikel
2 Advances in the Functional Characterization and Extraction Processes of Dietary Fiber Tejada-Ortigoza, Viridiana
2015
8 3 p. 251-271
artikel
3 Application of Hybrid Neural Fuzzy System (ANFIS) in Food Processing and Technology Al-Mahasneh, Majdi
2016
8 3 p. 351-366
artikel
4 Characterization of Interfacial Rheology of Protein-Stabilized Air–Liquid Interfaces Narsimhan, Ganesan
2015
8 3 p. 367-392
artikel
5 Chemical Kinetics for the Microbial Safety of Foods Treated with High Pressure Processing or Hurdles Doona, Christopher J.

8 3 p. 272-291
artikel
6 Chemical Kinetics for the Microbial Safety of Foods Treated with High Pressure Processing or Hurdles Doona, Christopher J.
2016
8 3 p. 272-291
artikel
7 Evaluation of Food Quality and Safety with Hyperspectral Imaging (HSI) Siche, Raúl
2015
8 3 p. 306-322
artikel
8 Perspectives on Utilization of Edible Coatings and Nano-laminate Coatings for Extension of Postharvest Storage of Fruits and Vegetables Flores-López, María L.
2015
8 3 p. 292-305
artikel
9 Recent Advances for Rapid Identification of Chemical Information of Muscle Foods by Hyperspectral Imaging Analysis Chen, Yu-Nan
2016
8 3 p. 336-350
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland