Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
9 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Advancement of Imaging and Modeling Techniques for Understanding Gastric Physical Forces on Food
Gopirajah, R.
2016
8
3
p. 323-335
artikel
2
Advances in the Functional Characterization and Extraction Processes of Dietary Fiber
Tejada-Ortigoza, Viridiana
2015
8
3
p. 251-271
artikel
3
Application of Hybrid Neural Fuzzy System (ANFIS) in Food Processing and Technology
Al-Mahasneh, Majdi
2016
8
3
p. 351-366
artikel
4
Characterization of Interfacial Rheology of Protein-Stabilized Air–Liquid Interfaces
Narsimhan, Ganesan
2015
8
3
p. 367-392
artikel
5
Chemical Kinetics for the Microbial Safety of Foods Treated with High Pressure Processing or Hurdles
Doona, Christopher J.
8
3
p. 272-291
artikel
6
Chemical Kinetics for the Microbial Safety of Foods Treated with High Pressure Processing or Hurdles
Doona, Christopher J.
2016
8
3
p. 272-291
artikel
7
Evaluation of Food Quality and Safety with Hyperspectral Imaging (HSI)
Siche, Raúl
2015
8
3
p. 306-322
artikel
8
Perspectives on Utilization of Edible Coatings and Nano-laminate Coatings for Extension of Postharvest Storage of Fruits and Vegetables
Flores-López, María L.
2015
8
3
p. 292-305
artikel
9
Recent Advances for Rapid Identification of Chemical Information of Muscle Foods by Hyperspectral Imaging Analysis
Chen, Yu-Nan
2016
8
3
p. 336-350
artikel
9 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland