Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Chemical Kinetics for the Microbial Safety of Foods Treated with High Pressure Processing or Hurdles
 
 
Titel: Chemical Kinetics for the Microbial Safety of Foods Treated with High Pressure Processing or Hurdles
Auteur: Doona, Christopher J.
Feeherry, Florence E.
Ross, Edward W.
Kustin, Kenneth
Verschenen in: Food engineering reviews
Paginering: Jaargang 8 () nr. 3 pagina's 272-291
Jaar: 2016-03-02
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland