Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 An Overview of the Application of Blue Light-Emitting Diodes as a Non-Thermic Green Technology for Microbial Inactivation in the Food Sector Lena, Alessia

16 1 p. 59-84
artikel
2 Applications of Artificial Intelligence and Machine Learning in Food Quality Control and Safety Assessment Chhetri, Krishna Bahadur

16 1 p. 1-21
artikel
3 Coffee Cherry on the Top: Disserting Valorization of Coffee Pulp and Husk Král, Evelin

16 1 p. 146-162
artikel
4 Recent Advances on the Generation, Stabilization, and Potential Applications of Double Emulsions Based on the Microfluidic Strategy Wei, Xiangying

16 1 p. 129-145
artikel
5 Specific Heat Smoothing Methods for Numerical Heat Transfer Analysis Involving Phase Change in a Model Food System Shan, Shengyue

16 1 p. 116-128
artikel
6 The Application of Optical Nondestructive Testing for Fresh Berry Fruits Chen, Zhujun

16 1 p. 85-115
artikel
7 Valorization of Cold Plasma Technologies for Eliminating Biological and Chemical Food Hazards Ravash, Negar

16 1 p. 22-58
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland