Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Specific Heat Smoothing Methods for Numerical Heat Transfer Analysis Involving Phase Change in a Model Food System
 
 
Titel: Specific Heat Smoothing Methods for Numerical Heat Transfer Analysis Involving Phase Change in a Model Food System
Auteur: Shan, Shengyue
Heldman, Dennis R.
Campanella, Osvaldo H.
Verschenen in: Food engineering reviews
Paginering: Jaargang 16 () nr. 1 pagina's 116-128
Jaar: 2023-11-08
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland