Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Application of Graphical Optimization, Desirability, and Multiple Response Functions in the Extraction of Food Bioactive Compounds Boateng, Isaac Duah

15 2 p. 309-328
artikel
2 Effect of Nonthermal Processing on the Structural and Techno-Functional Properties of Bovine α-Lactalbumin Hernández-Sánchez, Humberto

15 2 p. 187-195
artikel
3 Hydrophobic Biopolymer-Based Films: Strategies, Properties, and Food Applications Cui, Congli

15 2 p. 360-379
artikel
4 Markers and Mechanisms of Deterioration Reactions in Dairy Products Fan, Xiaoxue

15 2 p. 230-241
artikel
5 Meat Alternatives: Evolution, Structuring Techniques, Trends, and Challenges Vallikkadan, Muhammed Shijas

15 2 p. 329-359
artikel
6 Monitoring Visual Properties of Food in Real Time During Food Drying Iheonye, Anthony C.

15 2 p. 242-260
artikel
7 On the Development of Emulsion Destabilization Technologies for Dairy Industry Al-Jumaily, Ahmed M.

15 2 p. 215-229
artikel
8 Optimal Designs of Air Source Heat Pump Dryers in Agro-food Processing Industry Fernando, A. J.

15 2 p. 261-275
artikel
9 Processing Technologies for the Extraction of Value-Added Bioactive Compounds from Tea Raghunath, Sonali

15 2 p. 276-308
artikel
10 Recent Advances in the Application of LEDs-Based Hurdle Technology for Enhancing Food Safety Yu, Xinpeng

15 2 p. 196-214
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland