Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Meat Alternatives: Evolution, Structuring Techniques, Trends, and Challenges
 
 
Titel: Meat Alternatives: Evolution, Structuring Techniques, Trends, and Challenges
Auteur: Vallikkadan, Muhammed Shijas
Dhanapal, Logesh
Dutta, Sayantani
Sivakamasundari, S. K.
Moses, J. A.
Anandharamakrishnan, C.
Verschenen in: Food engineering reviews
Paginering: Jaargang 15 () nr. 2 pagina's 329-359
Jaar: 2023-03-07
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland