Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
8 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
A Meta-study of the Permeance of Perforated Packaging Films to Oxygen and Carbon Dioxide
Oliveira, J. C.
14
2
p. 328-352
artikel
2
An Overview Focusing on Food Liposomes and Their Stability to Electric Fields
Jara-Quijada, Erick
14
2
p. 292-306
artikel
3
Assessing the Pressure’s Direct Contribution to the Efficacy of Pressure-Assisted Thermal Sterilization
Peleg, Micha
14
2
p. 201-211
artikel
4
High-Pressure Impregnation of Foods: Technology and Modelling Approaches
Vatankhah, Hamed
14
2
p. 212-228
artikel
5
Recent Developments in Starch-Based Delivery Systems of Bioactive Compounds: Formulations and Applications
Aslam, Sadia
14
2
p. 271-291
artikel
6
Refractance Window Drying–a Revisit on Energy Consumption and Quality of Dried Bio-origin Products
Zalpouri, Ruchika
14
2
p. 257-270
artikel
7
Research Progress in Simultaneous Heat and Mass Transfer of Fruits and Vegetables During Precooling
Yin, Junjie
14
2
p. 307-327
artikel
8
Vacuum Impregnation Process and Its Potential in Modifying Sensory, Physicochemical and Nutritive Characteristics of Food Products
Panayampadan, Afthab Saeed
14
2
p. 229-256
artikel
8 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland