Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Cultured Meat: Meat Industry Hand in Hand with Biomedical Production Methods Zidarič, Tanja

12 4 p. 498-519
artikel
2 Electrohydrodynamic Drying of Plant-Based Foods and Food Model Systems Bashkir, Ivanna

12 4 p. 473-497
artikel
3 Extraction of Pectin from Passion Fruit Peel FREITAS, C. M. P.

12 4 p. 460-472
artikel
4 Impact of Processing Factors on Quality of Frozen Vegetables and Fruits van der Sman, R. G. M.

12 4 p. 399-420
artikel
5 Quantitative Instrumental Assessment of Cooked Rice Stickiness Peleg, Micha

12 4 p. 452-459
artikel
6 State/Phase Transitions, Ice Recrystallization, and Quality Changes in Frozen Foods Subjected to Temperature Fluctuations Kumar, Pavitra Krishna

12 4 p. 421-451
artikel
7 The Challenge of Cleaning Woven Filter Cloth in the Beverage Industry—Wash Jets as an Appropriate Solution Werner, Roman Alejandro

12 4 p. 520-545
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland