Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
7 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Cultured Meat: Meat Industry Hand in Hand with Biomedical Production Methods
Zidarič, Tanja
12
4
p. 498-519
artikel
2
Electrohydrodynamic Drying of Plant-Based Foods and Food Model Systems
Bashkir, Ivanna
12
4
p. 473-497
artikel
3
Extraction of Pectin from Passion Fruit Peel
FREITAS, C. M. P.
12
4
p. 460-472
artikel
4
Impact of Processing Factors on Quality of Frozen Vegetables and Fruits
van der Sman, R. G. M.
12
4
p. 399-420
artikel
5
Quantitative Instrumental Assessment of Cooked Rice Stickiness
Peleg, Micha
12
4
p. 452-459
artikel
6
State/Phase Transitions, Ice Recrystallization, and Quality Changes in Frozen Foods Subjected to Temperature Fluctuations
Kumar, Pavitra Krishna
12
4
p. 421-451
artikel
7
The Challenge of Cleaning Woven Filter Cloth in the Beverage Industry—Wash Jets as an Appropriate Solution
Werner, Roman Alejandro
12
4
p. 520-545
artikel
7 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland