Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Applications of Light-Emitting Diodes (LEDs) in Food Processing and Water Treatment Prasad, Amritha

12 3 p. 268-289
artikel
2 Cold Plasma–Based Hurdle Interventions: New Strategies for Improving Food Safety Liao, Xinyu

12 3 p. 321-332
artikel
3 High-Pressure Carbon Dioxide Used for Pasteurization in Food Industry Yu, Tonghuan

12 3 p. 364-380
artikel
4 Infrared Drying of Food Materials: Recent Advances Sakare, Priyanka

12 3 p. 381-398
artikel
5 Mathematical Modeling Used to Evaluate the Effect of UV-C Light Treatment on Microorganisms in Liquid Foods Ochoa-Velasco, Carlos Enrique

12 3 p. 290-308
artikel
6 Strategies for Producing Improved Oxygen Barrier Materials Appropriate for the Food Packaging Sector Zabihzadeh Khajavi, Maryam

12 3 p. 346-363
artikel
7 The Effects of Novel Thermal and Nonthermal Technologies on the Properties of Edible Food Packaging Beikzadeh, Samira

12 3 p. 333-345
artikel
8 The Hurdle Technology Metaphor Revisited Peleg, Micha

12 3 p. 309-320
artikel
9 Water and Pathogenic Viruses Inactivation—Food Engineering Perspectives Roos, Yrjö H.

12 3 p. 251-267
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland