Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
9 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Applications of Light-Emitting Diodes (LEDs) in Food Processing and Water Treatment
Prasad, Amritha
12
3
p. 268-289
artikel
2
Cold Plasma–Based Hurdle Interventions: New Strategies for Improving Food Safety
Liao, Xinyu
12
3
p. 321-332
artikel
3
High-Pressure Carbon Dioxide Used for Pasteurization in Food Industry
Yu, Tonghuan
12
3
p. 364-380
artikel
4
Infrared Drying of Food Materials: Recent Advances
Sakare, Priyanka
12
3
p. 381-398
artikel
5
Mathematical Modeling Used to Evaluate the Effect of UV-C Light Treatment on Microorganisms in Liquid Foods
Ochoa-Velasco, Carlos Enrique
12
3
p. 290-308
artikel
6
Strategies for Producing Improved Oxygen Barrier Materials Appropriate for the Food Packaging Sector
Zabihzadeh Khajavi, Maryam
12
3
p. 346-363
artikel
7
The Effects of Novel Thermal and Nonthermal Technologies on the Properties of Edible Food Packaging
Beikzadeh, Samira
12
3
p. 333-345
artikel
8
The Hurdle Technology Metaphor Revisited
Peleg, Micha
12
3
p. 309-320
artikel
9
Water and Pathogenic Viruses Inactivation—Food Engineering Perspectives
Roos, Yrjö H.
12
3
p. 251-267
artikel
9 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland