Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Infrared Drying of Food Materials: Recent Advances
 
 
Titel: Infrared Drying of Food Materials: Recent Advances
Auteur: Sakare, Priyanka
Prasad, Niranjan
Thombare, Nandkishore
Singh, Ranjit
Sharma, Satish Chandra
Verschenen in: Food engineering reviews
Paginering: Jaargang 12 () nr. 3 pagina's 381-398
Jaar: 2020-07-06
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland