Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
5 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Development of Emulsion Gels for the Delivery of Functional Food Ingredients: from Structure to Functionality
Lu, Yao
11
4
p. 245-258
artikel
2
Expanded Discrete and Continuous Bĕlehrádek/Ratkowski Models of Microbial Growth Rates Under Oscillating and Extreme Storage Temperatures
Peleg, Micha
11
4
p. 219-234
artikel
3
Intelligent Packaging with pH Indicator Potential
Balbinot-Alfaro, Evellin
11
4
p. 235-244
artikel
4
Preparation of Food Flavor Nanoemulsions by High- and Low-Energy Emulsification Approaches
Saffarionpour, Shima
11
4
p. 259-289
artikel
5
Vinegar Engineering: a Bioprocess Perspective
Hutchinson, U.F.
11
4
p. 290-305
artikel
5 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland