Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             5 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Development of Emulsion Gels for the Delivery of Functional Food Ingredients: from Structure to Functionality Lu, Yao

11 4 p. 245-258
artikel
2 Expanded Discrete and Continuous Bĕlehrádek/Ratkowski Models of Microbial Growth Rates Under Oscillating and Extreme Storage Temperatures Peleg, Micha

11 4 p. 219-234
artikel
3 Intelligent Packaging with pH Indicator Potential Balbinot-Alfaro, Evellin

11 4 p. 235-244
artikel
4 Preparation of Food Flavor Nanoemulsions by High- and Low-Energy Emulsification Approaches Saffarionpour, Shima

11 4 p. 259-289
artikel
5 Vinegar Engineering: a Bioprocess Perspective Hutchinson, U.F.

11 4 p. 290-305
artikel
                             5 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland