Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 5 gevonden artikelen
 
 
  Development of Emulsion Gels for the Delivery of Functional Food Ingredients: from Structure to Functionality
 
 
Titel: Development of Emulsion Gels for the Delivery of Functional Food Ingredients: from Structure to Functionality
Auteur: Lu, Yao
Mao, Like
Hou, Zhanqun
Miao, Song
Gao, Yanxiang
Verschenen in: Food engineering reviews
Paginering: Jaargang 11 () nr. 4 pagina's 245-258
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 5 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland