Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
8 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Aroma Perception and Chemistry of Bitters in Whiskey Matrices: Modeling the Old-Fashioned
Johnson, Arielle J.
2017
10
4
p. 135-148
artikel
2
Characterization of the Major Aroma-Active Compounds in Peel Oil of an HLB-Tolerant Mandarin Hybrid Using Aroma Extraction Dilution Analysis and Gas Chromatography-Mass Spectrometry/Olfactometry
Huang, Mingyang
2017
10
4
p. 161-169
artikel
3
Comparative Characterization of Aroma Compounds in Merlot Wine by LiChrolut-EN-Based Aroma Extract Dilution Analysis and Odor Activity Value
Zhao, Pengtao
2017
10
4
p. 149-160
artikel
4
Dysosmia-Associated Changes in Eating Behavior
Manesse, C.
2017
10
4
p. 104-113
artikel
5
Effects of Ethanol on Flavor Perception in Alcoholic Beverages
Ickes, Chelsea M.
2017
10
4
p. 119-134
artikel
6
Electro-Olfactograms in Humans in Response to Ortho- and Retronasal Chemosensory Stimulation
Hummel, Thomas
2016
10
4
p. 114-118
artikel
7
Exploring Facets of Flavor
Delwiche, Jeannine F.
2017
10
4
p. 89-90
artikel
8
Individual Differences in Retronasal Odor Responsiveness: Effects of Aging and Concurrent Taste
Flaherty, Tyler J.
2016
10
4
p. 91-103
artikel
8 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland