Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Aroma Perception and Chemistry of Bitters in Whiskey Matrices: Modeling the Old-Fashioned Johnson, Arielle J.
2017
10 4 p. 135-148
artikel
2 Characterization of the Major Aroma-Active Compounds in Peel Oil of an HLB-Tolerant Mandarin Hybrid Using Aroma Extraction Dilution Analysis and Gas Chromatography-Mass Spectrometry/Olfactometry Huang, Mingyang
2017
10 4 p. 161-169
artikel
3 Comparative Characterization of Aroma Compounds in Merlot Wine by LiChrolut-EN-Based Aroma Extract Dilution Analysis and Odor Activity Value Zhao, Pengtao
2017
10 4 p. 149-160
artikel
4 Dysosmia-Associated Changes in Eating Behavior Manesse, C.
2017
10 4 p. 104-113
artikel
5 Effects of Ethanol on Flavor Perception in Alcoholic Beverages Ickes, Chelsea M.
2017
10 4 p. 119-134
artikel
6 Electro-Olfactograms in Humans in Response to Ortho- and Retronasal Chemosensory Stimulation Hummel, Thomas
2016
10 4 p. 114-118
artikel
7 Exploring Facets of Flavor Delwiche, Jeannine F.
2017
10 4 p. 89-90
artikel
8 Individual Differences in Retronasal Odor Responsiveness: Effects of Aging and Concurrent Taste Flaherty, Tyler J.
2016
10 4 p. 91-103
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland