Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Aroma Perception and Chemistry of Bitters in Whiskey Matrices: Modeling the Old-Fashioned
 
 
Titel: Aroma Perception and Chemistry of Bitters in Whiskey Matrices: Modeling the Old-Fashioned
Auteur: Johnson, Arielle J.
Hopfer, Helene
Heymann, Hildegarde
Ebeler, Susan E.
Verschenen in: Chemosensory perception
Paginering: Jaargang 10 (2017) nr. 4 pagina's 135-148
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 8 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland