Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 An analysis of the manganese supply in Austria on the basis of a selected diet Wilplinger, M.
1999
208 4 p. 251-253
artikel
2 A new concept for the measurement of total volatile compounds of food Azodanlou, R.
1999
208 4 p. 254-258
artikel
3 Antioxidant properties of lipoic and dihydrolipoic acid in vegetable oils and lard Drinda, Heike
1999
208 4 p. 270-276
artikel
4 Aspects of material science in food processing: changes in plant cell walls of fruits and vegetables Kunzek, H.
1999
208 4 p. 233-250
artikel
5 Decomposition of trimethylamine oxide during iced storage of blue whiting (Micromesistius poutassou) Rey-Mansilla, M.
1999
208 4 p. 267-269
artikel
6 GC-IRMS analysis of black Ceylon, Assam and Darjeeling teas Weinert, Barbara
1999
208 4 p. 277-281
artikel
7 Hydrolysis of alanine oligopeptides by porcine muscle alanyl aminopeptidase Flores, Mónica
1999
208 4 p. 264-266
artikel
8 Juice characteristics related to woolliness and ripening during postharvest storage of peaches Artés, F.
1999
208 4 p. 282-288
artikel
9 Screening of antimicrobial activities of disinfectants and cleaning agents against foodborne spoilage microbes Grönholm, Lara
1999
208 4 p. 289-298
artikel
10 Solid-phase extraction for replacing dichloromethane partitioning in pesticide multiresidue analysis Nordmeyer, Karen
1999
208 4 p. 259-263
artikel
11 Tetracyclines and their metabolites in egg white and yolk Zurhelle, Georg
1999
208 4 p. 299-300
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland