Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Amperometric bi-enzyme based biosensor for the determination of lactose with an extended linear range Loechel, Claudia
1998
207 5 p. 381-385
artikel
2 A study on the importance of colour in pacharán Fernández-García, T.
1998
207 5 p. 395-399
artikel
3 Can the water content of dairy products be determined accurately by microwave drying? Isengard, H.-D.
1998
207 5 p. 377-380
artikel
4 Caprine cheese with probiotic strains: the effects of ripening temperature and relative humidity on proteolysis and lipolysis Gomes, Ana M. P.
1998
207 5 p. 386-394
artikel
5 Chiral amino acid analysis of vinegars using gas chromatography – selected ion monitoring mass spectrometry Erbe, T.
1998
207 5 p. 400-409
artikel
6 Commercial soybean lecithins: a source of hidden allergens? Müller, U.
1998
207 5 p. 341-351
artikel
7 Erratum: Z Lebensm Unters Forsch A (1998) 206: 151–155 ,
1998
207 5 p. 413-414
artikel
8 Evaluation of taste compounds of stewed beef juice Schlichtherle-Cerny, H.
1998
207 5 p. 369-376
artikel
9 HPLC determination of stevioside in plant material and food samples Bovanová, Ludmila
1998
207 5 p. 352-355
artikel
10 Oxidative stability of frozen-stored raw pork chops, chill-stored pre-frozen raw pork chops, and frozen-stored pre-cooked sausages in relation to dietary CuSO4, rapeseed oil and vitamin E Jensen, Claus
1998
207 5 p. 363-368
artikel
11 Structure and Functionality of Food ProductsMragowo, Poland, May 18–20, 1998 Empis, J.
1998
207 5 p. F001
artikel
12 The use of commercial starter cultures in the production of Turkish semi-dry fermented sausages Vural, H.
1998
207 5 p. 410-412
artikel
13 Viscoelastic characterization of solid foods from creep compliance data: application to potato tissues Alvarez, M. D.
1998
207 5 p. 356-362
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland