Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Comparison of the quality of sous-vide and conventionally processed carrots Werlein, Hans-Dieter
1998
207 4 p. 311-315
artikel
2 Detection of DNA in soybean oil Pauli, U.
1998
207 4 p. 264-267
artikel
3 Effect of pH on fluorescence formation related to fish deterioration Aubourg, S. P.
1998
207 4 p. 268-272
artikel
4 Effects of different ripening procedures on the final characteristics of Picante cheese Freitas, A. C.
1998
207 4 p. 281-291
artikel
5 Fatty acids of a salami-type sausage made of Baltic herring fillets, pork and lard Kallio, H.
1998
207 4 p. 276-280
artikel
6 Heavy metal contamination of North Sea shrimp (Crangon crangon L.) Marx, H.
1998
207 4 p. 273-275
artikel
7 Improving the keeping quality of pomegranate fruit by intermittent warming Artés, F.
1998
207 4 p. 316-321
artikel
8 Mitochondrial DNA enrichment for species identification and evolutionary analysis Burgener, M.
1998
207 4 p. 261-263
artikel
9 Modelling design of cuts for enzymatic peeling of mandarin and optimization of different parameters of the process Pretel, M. T.
1998
207 4 p. 322-327
artikel
10 Perception of mealiness in apples: a comparison of consumers and trained assessors Gómez, Carmen
1998
207 4 p. 304-310
artikel
11 Standardisation of the detection of invert sugar addition to apple juice by capillary gas chromatography Stöber, P.
1998
207 4 p. 332-339
artikel
12 Starch radicalsPart III: Semiartificial complexes Ciesielski, Wojciech
1998
207 4 p. 292-298
artikel
13 Starch radicalsPart IV: Thermoanalytical studies Ciesielski, Wojciech
1998
207 4 p. 299-303
artikel
14 The effects of processing technology on the patulin content of juice during commercial apple juice concentrate production Acar, Jale
1998
207 4 p. 328-331
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland