Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 14 gevonden artikelen
 
 
  The effects of processing technology on the patulin content of juice during commercial apple juice concentrate production
 
 
Titel: The effects of processing technology on the patulin content of juice during commercial apple juice concentrate production
Auteur: Acar, Jale
Gökmen, V.
Taydas, Esma Elden
Verschenen in: Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. A, Food research and technology
Paginering: Jaargang 207 (1998) nr. 4 pagina's 328-331
Jaar: 1998
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland