Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Biogenic amines in dry sausages during shelf-life storage Eerola, S.
1997
205 5 p. 351-355
artikel
2 Carotenoid composition of the fruits of Capsicum annuum Cv. Bovet 4 during ripening Deli, József
1997
205 5 p. 388-391
artikel
3 Changes in the profile of volatile compounds in wines stored under oxygen and their relationship with the browning process Ferreira, V.
1997
205 5 p. 392-396
artikel
4 Curing agents affect aminopeptidase activity from porcine skeletal muscle Flores, Mónica
1997
205 5 p. 343-346
artikel
5 Determination of free cholesterol from dried egg yolk by on-line coupling of supercritical fluid extraction with solid-phase extraction Boselli, E.
1997
205 5 p. 356-359
artikel
6 Enrichment of phosphatidyl choline – alcohol fractionation of carbon dioxide de-oiled lecithin from soybean (Glycine max) Began, G.
1997
205 5 p. 360-363
artikel
7 Frozen storage of high-pressure- and heat-induced gels of blue whiting (Micromesistius poutassou) muscle: rheological, chemical and ultrastructure studies Borderías, A. J.
1997
205 5 p. 335-342
artikel
8 Heterocyclic aromatic amines in fried poultry meat Murkovic, M.
1997
205 5 p. 347-350
artikel
9 Hydrolysis of hen egg white ovomucin Moreau, Sabine
1997
205 5 p. 329-334
artikel
10 Isolation and characterization of a major allergen in kiwi fruit Möller, Manfred
1997
205 5 p. 364-369
artikel
11 Organic acids as browning inhibitors on harvested “Baby” lettuce and endive Castañer, M.
1997
205 5 p. 375-379
artikel
12 Preparation of single-cell material from enzymatically disintegrated apple tissue – changes in structure and functional properties Kabbert, R.
1997
205 5 p. 380-387
artikel
13 Quality changes during storage of sous vide cooked green beans (Phaseolus vulgaris) Knøchel, S.
1997
205 5 p. 370-374
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland