Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Enrichment of phosphatidyl choline – alcohol fractionation of carbon dioxide de-oiled lecithin from soybean (Glycine max)
 
 
Titel: Enrichment of phosphatidyl choline – alcohol fractionation of carbon dioxide de-oiled lecithin from soybean (Glycine max)
Auteur: Began, G.
Manohar, B.
Sankar, K. Udaya
Verschenen in: Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. A, Food research and technology
Paginering: Jaargang 205 (1997) nr. 5 pagina's 360-363
Jaar: 1997
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland