Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Application of Differential Scanning Calorimetry-Chemometric Coupled Procedure to the Evaluation of Thermo-Oxidation on Extra Virgin Olive Oil Maggio, Rubén M.
2012
7 2 p. 114-123
artikel
2 Cooking Literacy: Meringues as Culinary Scaffoldings Vega, César
2012
7 2 p. 103-113
artikel
3 Impact of Encapsulation Within Hydrogel Microspheres on Lipid Digestion: An In Vitro Study Matalanis, Alison
2012
7 2 p. 145-154
artikel
4 Importance of Gluten and Starch for Structural and Textural Properties of Crumb from Fresh and Stored Bread Lagrain, B.
2012
7 2 p. 173-181
artikel
5 Manufacture and Application of Water-in-Oil Emulsions to Induce the Aggregation of Sucrose Crystals in Oil: A Model for Melt-resistant Chocolate Killian, Lauren Ashworth
2012
7 2 p. 124-131
artikel
6 Moisture Sorption Thermodynamics of Camellia oleifera Xing, Chaohong
2012
7 2 p. 163-172
artikel
7 Monitoring Molecular Oxygen Depletion in Wheat Flour Dough Using Erythrosin B Phosphorescence: A Biophysical Approach Joye, Iris J.
2012
7 2 p. 138-144
artikel
8 Rheology and Microstructure of Lecithin-Stabilized Tuna Oil Emulsions Containing Chitosan of Varying Concentration and Molecular Size Klongdee, Supakchon
2012
7 2 p. 155-162
artikel
9 Temperature Dependence of Relaxation Spectra for Self-Assembled Fibrillar Networks of 12-Hydroxystearic Acid in Canola Oil Organogels Rogers, Michael A.
2012
7 2 p. 132-137
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring