Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
9 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Application of Differential Scanning Calorimetry-Chemometric Coupled Procedure to the Evaluation of Thermo-Oxidation on Extra Virgin Olive Oil
Maggio, Rubén M.
2012
7
2
p. 114-123
artikel
2
Cooking Literacy: Meringues as Culinary Scaffoldings
Vega, César
2012
7
2
p. 103-113
artikel
3
Impact of Encapsulation Within Hydrogel Microspheres on Lipid Digestion: An In Vitro Study
Matalanis, Alison
2012
7
2
p. 145-154
artikel
4
Importance of Gluten and Starch for Structural and Textural Properties of Crumb from Fresh and Stored Bread
Lagrain, B.
2012
7
2
p. 173-181
artikel
5
Manufacture and Application of Water-in-Oil Emulsions to Induce the Aggregation of Sucrose Crystals in Oil: A Model for Melt-resistant Chocolate
Killian, Lauren Ashworth
2012
7
2
p. 124-131
artikel
6
Moisture Sorption Thermodynamics of Camellia oleifera
Xing, Chaohong
2012
7
2
p. 163-172
artikel
7
Monitoring Molecular Oxygen Depletion in Wheat Flour Dough Using Erythrosin B Phosphorescence: A Biophysical Approach
Joye, Iris J.
2012
7
2
p. 138-144
artikel
8
Rheology and Microstructure of Lecithin-Stabilized Tuna Oil Emulsions Containing Chitosan of Varying Concentration and Molecular Size
Klongdee, Supakchon
2012
7
2
p. 155-162
artikel
9
Temperature Dependence of Relaxation Spectra for Self-Assembled Fibrillar Networks of 12-Hydroxystearic Acid in Canola Oil Organogels
Rogers, Michael A.
2012
7
2
p. 132-137
artikel
9 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring