Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Importance of Gluten and Starch for Structural and Textural Properties of Crumb from Fresh and Stored Bread
 
 
Titel: Importance of Gluten and Starch for Structural and Textural Properties of Crumb from Fresh and Stored Bread
Auteur: Lagrain, B.
Wilderjans, E.
Glorieux, C.
Delcour, J. A.
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 7 (2012) nr. 2 pagina's 173-181
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland