Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
12 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Inactivation of trypsin inhibitors in sweet potato and tarotubers during processing
K. Sasi Kiran
2003
58
2
p. 153-163
11 p.
artikel
2
Inactivation of trypsin inhibitors in sweet potato and taro tubers during processing
Sasi Kiran, K.
2003
58
2
p. 153-163
artikel
3
Mineral characteristics of leaves of plants fromdifferent phylogeny grown in various soil types in the temperate region
M. Osaki
2003
58
2
p. 117-137
21 p.
artikel
4
Mineral characteristics of leaves of plants from different phylogeny grown in various soil types in the temperate region
Osaki, M.
2003
58
2
p. 117-137
artikel
5
Mineral characteristics of the leaves of 166 plantspecies with different phylogeny in the temperate region
M. Osaki
2003
58
2
p. 139-152
14 p.
artikel
6
Mineral characteristics of the leaves of 166 plant species with different phylogeny in the temperate region
Osaki, M.
2003
58
2
p. 139-152
artikel
7
Nutritional characteristics of the leaves of nativeplants growing in adverse soils of humid tropical lowlands
Mitsuru Osaki
2003
58
2
p. 93-115
23 p.
artikel
8
Nutritional characteristics of the leaves of native plants growing in adverse soils of humid tropical lowlands
Osaki, Mitsuru
2003
58
2
p. 93-115
artikel
9
Physical behavior of purified and crude waxobtained from Sunflower (Helianthus annuus) seed oil refineries and seed hulls
T.C. Sindhu Kanya
2003
58
2
p. 179-196
18 p.
artikel
10
Physical behavior of purified and crude wax obtained from Sunflower (Helianthus annuus) seed oil refineries and seed hulls
Sindhu Kanya, T.C.
2003
58
2
p. 179-196
artikel
11
Sensory and physical properties of peanut brittle prepared indifferent types of cookware and with different levels of sodium bicarbonate
L.H. McKee
2003
58
2
p. 165-177
13 p.
artikel
12
Sensory and physical properties of peanut brittle prepared in different types of cookware and with different levels of sodium bicarbonate
McKee, L.H.
2003
58
2
p. 165-177
artikel
12 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland