Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Sensory and physical properties of peanut brittle prepared in different types of cookware and with different levels of sodium bicarbonate
 
 
Titel: Sensory and physical properties of peanut brittle prepared in different types of cookware and with different levels of sodium bicarbonate
Auteur: McKee, L.H.
Christopher, J.
Remmenga, M.
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 58 (2003) nr. 2 pagina's 165-177
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: Kluwer Academic Publishers, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland