Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             22 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A Study of Glycine Toxicity Patton, A.R.
1939
18 1 p. 31-34
artikel
2 A Study of the Cellular Elements and Hemoglobin in the Blood of Chickens Experimentally Infected with Capillaria Columbae (Rud.) Olson, Carl
1939
18 1 p. 3-7
artikel
3 Barium Antimonyl Tartrate as a Remedy for the Removal of Gapeworms from Chickens Wehr, Everett E.
1939
18 1 p. 63-65
artikel
4 Beryllium Rickets in Chickens Branion, H.D.
1939
18 1 p. 66-69
artikel
5 Book Reviews Heuser, G.F.
1939
18 1 p. 96
artikel
6 Book Reviews Ackerson, C.W.
1939
18 1 p. 96
artikel
7 Book Reviews Ringrose, Arthur T.
1939
18 1 p. 96
artikel
8 Cereals and Rickets Lowe, J.T.
1939
18 1 p. 40-44
artikel
9 Egg Composition Reder, Ruth
1939
18 1 p. 19-25
artikel
10 Fluctuations of Phosphatase and Inorganic Phosphorus in the Blood of the Laying Hen During the Period of Egg Formation* Peterson, W.J.
1939
18 1 p. 54-58
artikel
11 News and Notes 1939
18 1 p. 58
artikel
12 Phosphatase and Inorganic Phosphorus in the Plasma and Whole Blood of the Fowl* Peterson, W.J.
1939
18 1 p. 59-62
artikel
13 Some Observations on the Semen Production of the Male Fowl Burrows, William H.
1939
18 1 p. 8-10
artikel
14 The Amount of Manganese Required to Prevent Perosis in the Chick 1 Gallup, Willis D.
1939
18 1 p. 76-82
artikel
15 The Determination of Vitamin A in the Hen’s Egg* Baumann, C.A.
1939
18 1 p. 48-53
artikel
16 The Effect of a Deficiency of Manganese in the Diet of the Hen 1 Gallup, Willis D.
1939
18 1 p. 83-88
artikel
17 The Effect of the Level of Protein Intake on the Growth and Feed Utilization of Turkeys Hammond, John C.
1939
18 1 p. 11-18
artikel
18 The Nutritive Value of Distillers’ By-Products* D’Ercole, A.D.
1939
18 1 p. 89-95
artikel
19 The Nutritive Value of Dried Tomato Pomace* Esselen Jr., W.B.
1939
18 1 p. 45-47
artikel
20 The Stability of Vitamins A and D in Mixed Feed Ingredients Baird, F.D.
1939
18 1 p. 35-39
artikel
21 Variability of Body Temperature in the Normal Chick Lamoreux, W.F.
1939
18 1 p. 70-75
artikel
22 Whole Blood Pullorum Test Studies Winter, A.R.
1939
18 1 p. 26-30
artikel
                             22 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland