Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
5 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Enzymatic preparation of mono- and diacylglycerols: A review
Zheng, Jiawei
6
4
p. 185-205
artikel
2
Functional butter for reduction of consumption risk and improvement of nutrition
Cheng, Shujie
6
4
p. 172-184
artikel
3
Natural and modified food hydrocolloids as gluten replacement in baked foods: Functional benefits
Irondi, Emmanuel Anyachukwu
6
4
p. 163-171
artikel
4
Optimizing techno-functionality of germinated whole wheat flour steamed bread via glucose oxidase (Gox) and pentosanase (Pn) enzyme innovation
Bilal, Muhammad
6
4
p. 219-226
artikel
5
Phosphatidylserine: An overview on functionality, processing techniques, patents, and prospects
Chen, Jingnan
6
4
p. 206-218
artikel
5 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland