Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             5 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Enzymatic preparation of mono- and diacylglycerols: A review Zheng, Jiawei

6 4 p. 185-205
artikel
2 Functional butter for reduction of consumption risk and improvement of nutrition Cheng, Shujie

6 4 p. 172-184
artikel
3 Natural and modified food hydrocolloids as gluten replacement in baked foods: Functional benefits Irondi, Emmanuel Anyachukwu

6 4 p. 163-171
artikel
4 Optimizing techno-functionality of germinated whole wheat flour steamed bread via glucose oxidase (Gox) and pentosanase (Pn) enzyme innovation Bilal, Muhammad

6 4 p. 219-226
artikel
5 Phosphatidylserine: An overview on functionality, processing techniques, patents, and prospects Chen, Jingnan

6 4 p. 206-218
artikel
                             5 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland