Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Front Matter 2 - Flyer
3 4 p. ii
artikel
2 Optimization for quantification of sorghum tannins by Ferric ammonium citrate assay Wang, Xujuan

3 4 p. 146-153
artikel
3 Recent advances in quality deterioration and improvement of starch in frozen dough Feng, Wenjuan

3 4 p. 154-163
artikel
4 Retraction notice to "Health benefits of black rice – A review". [GAOST 2 (2019) 109 - 113] Prasad, Balasubramaniam Jaya

3 4 p. 172
artikel
5 Studies of the quality parameters of blended oils and sensory evaluation of gram flour products Sura, Mounica

3 4 p. 138-145
artikel
6 The efficacy of sorghum flour addition on dough rheological properties and bread quality: A short review Mtelisi Dube, Nhlanhla

3 4 p. 164-171
artikel
7 Using dynamic dewpoint isotherms to determine the optimal storage conditions of inert dust-treated hard red winter wheat Yao, Kouame

3 4 p. 127-137
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland