Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             4 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Culinary herbs and spices for low-salt dietary management: Taste sensitivity and preference among the elderly Farapti, Farapti

34 C p.
artikel
2 Editorial Board
34 C p.
artikel
3 Effect of extrusion cooking in combination with food-to-food fortification on the mineral bioaccessibility of African-type pearl millet-based porridge Famuyide, Oluyimika Y.

34 C p.
artikel
4 Pseudocereals – A bibliometric analysis and literature review on the potential for manufacturing flours, bakery products and milk analogues Feitosa, Bruno Fonsêca

34 C p.
artikel
                             4 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland