Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 4 gevonden artikelen
 
 
  Effect of extrusion cooking in combination with food-to-food fortification on the mineral bioaccessibility of African-type pearl millet-based porridge
 
 
Titel: Effect of extrusion cooking in combination with food-to-food fortification on the mineral bioaccessibility of African-type pearl millet-based porridge
Auteur: Famuyide, Oluyimika Y.
Lubaale, John
Ndiaye, Cheikh
Duodu, Kwaku G.
Taylor, John R.N.
Verschenen in: NFS journal
Paginering: Jaargang 34 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 4 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland