Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A new tool for quality control to monitor contamination of six non-halal meats in food industry by multiplex high-resolution melting analysis (HRMA) Denyingyhot, Anat

25 C p. 31-40
artikel
2 Bovine colostrum: A source of bioactive compounds for prevention and treatment of gastrointestinal disorders Gomes, Rhaabe D.S.

25 C p. 1-11
artikel
3 Erratum to “Oil quality of pistachios (Pistacia vera L.) grown in East Azarbaijan, Iran” [NFS Volume 18, March 2020, Pages 12–18] Yahyavi, Farnaz

25 C p. 70
artikel
4 Impact of spirulina supplementation on obesity-related metabolic disorders: A systematic review and meta-analysis of randomized controlled trials Bohórquez-Medina, Sofía L.

25 C p. 21-30
artikel
5 Physicochemical properties and in vitro digestibility of tartary buckwheat starch modified by heat moisture treatment: A comparative study Uzizerimana, Ferdinand

25 C p. 12-20
artikel
6 Reducing calories, fat, saturated fat and sodium in Myanmar recipes: Effect on consumer acceptance Chupeerach, Chaowanee

25 C p. 51-55
artikel
7 The effect of the hydrophilic and lipophilic herbal extracts on the oxidative stability of cooking plant oils during low- and high-temperature heating Mikołajczak, Natalia

25 C p. 41-50
artikel
8 The food ingredients of different extracts of Lasia spinosa (L.) Thwaites can turn it into a potential medicinal food Islam, Md. Shahidul

25 C p. 56-69
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland