Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical properties and in vitro digestibility of tartary buckwheat starch modified by heat moisture treatment: A comparative study
 
 
Titel: Physicochemical properties and in vitro digestibility of tartary buckwheat starch modified by heat moisture treatment: A comparative study
Auteur: Uzizerimana, Ferdinand
Dang, Ke
Yang, Qinghua
Hossain, Md. Shakhawat
Gao, Shanshan
Bahati, Pascaline
Mugiraneza, Narcisse G.
Yang, Pu
Feng, Baili
Verschenen in: NFS journal
Paginering: Jaargang 25 () nr. C pagina's 12-20
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland