Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Anatomical study of the effect of cooking on differently pigmented rice varieties Zaupa, Maria
2016
7 C p. 6-12
7 p.
artikel
2 Composition and structure of high temperature dairy fouling Hagsten, Carin
2016
7 C p. 13-20
8 p.
artikel
3 Contents 2016
7 C p. ii-
1 p.
artikel
4 Editorial Board 2016
7 C p. i-
1 p.
artikel
5 Microstructural basis for water release from glycerol monostearate structured emulsions upon transformation from the α-gel to the coagel phase Wang, Fan C.
2016
7 C p. 1-5
5 p.
artikel
6 Microstructure and physical–chemical properties of chicken collagen Oechsle, Anja Maria
2016
7 C p. 29-37
9 p.
artikel
7 Ptychographic X-ray computed tomography of extended colloidal networks in food emulsions Nielsen, Mikkel Schou
2016
7 C p. 21-28
8 p.
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland