Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
7 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Anatomical study of the effect of cooking on differently pigmented rice varieties
Zaupa, Maria
2016
7
C
p. 6-12
7 p.
artikel
2
Composition and structure of high temperature dairy fouling
Hagsten, Carin
2016
7
C
p. 13-20
8 p.
artikel
3
Contents
2016
7
C
p. ii-
1 p.
artikel
4
Editorial Board
2016
7
C
p. i-
1 p.
artikel
5
Microstructural basis for water release from glycerol monostearate structured emulsions upon transformation from the α-gel to the coagel phase
Wang, Fan C.
2016
7
C
p. 1-5
5 p.
artikel
6
Microstructure and physical–chemical properties of chicken collagen
Oechsle, Anja Maria
2016
7
C
p. 29-37
9 p.
artikel
7
Ptychographic X-ray computed tomography of extended colloidal networks in food emulsions
Nielsen, Mikkel Schou
2016
7
C
p. 21-28
8 p.
artikel
7 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland