Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             19 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Effects of Lecithin on Reconstitutability of Dry Whole Milk Toma, S.J.
1972
5 4 p. 223-225
3 p.
artikel
2 Erratum 1972
5 4 p. 221-
1 p.
artikel
3 Gamma Irradiation Effect on some Volatiles of Skimmilk Powder Hsu, H.
1972
5 4 p. 197-202
6 p.
artikel
4 Gamma Irradiation Effect on the Sulfhydryls Content of Skimmilk Powder Hsu, H.
1972
5 4 p. 191-196
6 p.
artikel
5 Letter to the Editor Khattak, J.N.
1972
5 4 p. A74-
1 p.
artikel
6 Manufacture of OGI (A Nigerian Fermented Cereal Porridge): Comparative Evaluation of Corn, Sorghum and Millet Banigo, E.O.I.
1972
5 4 p. 217-221
5 p.
artikel
7 Measurement of Total Solids in Foods by Transmission Infrared Spectroscopy Biggs, D.A.
1972
5 4 p. 203-206
4 p.
artikel
8 Microbial Activities Through Wrapping Materials Blankenage, G.
1972
5 4 p. 222-
1 p.
artikel
9 New Books 1972
5 4 p. A78-
1 p.
artikel
10 Ottawa Branch C.I.F.S.T. January Meeting 1972
5 4 p. A78-
1 p.
artikel
11 Procede Continu de Fractionnement des Graisses par Fusion et Filtration Kiel, R.R.
1972
5 4 p. 210-213
4 p.
artikel
12 Protein Advisory Group Publication Available 1972
5 4 p. A78-
1 p.
artikel
13 Scanning Electron Microscopy of Heated Beef, Chicken and Rainbow Trout Muscles Schaller, D.E.
1972
5 4 p. 184-190
7 p.
artikel
14 Soggy-Centered French Fries Mohr, Willard P.
1972
5 4 p. 179-183
5 p.
artikel
15 Structure of Contracted Porcine Psoas Muscle as Related to Texture Stanley, D.W.
1972
5 4 p. 214-216
3 p.
artikel
16 The Contribution of Chemistry to Food Supplies 1972
5 4 p. A74-
1 p.
artikel
17 The Economy and the Food Sciences Smith, Arthur J.R.
1972
5 4 p. A75-A77
nvt p.
artikel
18 The Role of Phloroglucinol in Browning of Chlorogenic Acid Catalyzed by Apple Polyphenoloxidase Pratt, Dan E.
1972
5 4 p. 207-209
3 p.
artikel
19 Use of Carbon Dioxide for Extending Shelf-Life of Prepackaged Beef Clark, D.S.
1972
5 4 p. 175-178
4 p.
artikel
                             19 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland