Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Use of Carbon Dioxide for Extending Shelf-Life of Prepackaged Beef
 
 
Titel: Use of Carbon Dioxide for Extending Shelf-Life of Prepackaged Beef
Auteur: Clark, D.S.
Lentz, C.P.
Verschenen in: Canadian Institute of Food Science and Technology journal
Paginering: Jaargang 5 (1972) nr. 4 pagina's 4 p.
Jaar: 1972
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland