Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             15 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 An Electron Microscopic Examination of the Amyloplast Membranes from a Potato Seedling Resistant and a Processing Potato Cultivar Susceptible to Low Temperature Sweetening Yada, R.Y
1990
23 2-3 p. 145-148
4 p.
artikel
2 Degradation Kinetics of Thiamine in Aqueous Systems at High Temperatures Ramaswamy, H.
1990
23 2-3 p. 125-130
6 p.
artikel
3 Effect of Various Humectants and Aw on Proteolysis, Yeast and Mold Growth and Shelf-Life During Cold Storage of Yogurt Lacroix, C.
1990
23 2-3 p. 101-108
8 p.
artikel
4 Effects of Tertiary Butylhydroquinone on Canola Oil Thermal Stability Hawrysh, Z.J.
1990
23 2-3 p. 94-100
7 p.
artikel
5 Effects of Three Chopping Methods on Bologna Characteristics Barbut, S.
1990
23 2-3 p. 149-153
5 p.
artikel
6 Evaluation and Objective Characterization of the Agriculture Canada Subjective Pork Quality Standards Murray, A.C.
1990
23 2-3 p. 87-93
7 p.
artikel
7 From the President's Desk 1990
23 2-3 p. i-ii
nvt p.
artikel
8 In Memoriam: William (Bill) R. Mason 1990
23 2-3 p. ii-
1 p.
artikel
9 Lysinoalanine Concentrations in Rapeseed Protein Meals and Isolates Deng, Q.Y.
1990
23 2-3 p. 140-142
3 p.
artikel
10 Nutritional Composition of British Columbia Canned Salmon Vanderstoep, J.
1990
23 2-3 p. 121-124
4 p.
artikel
11 Occurrence of Listeria Species in Food and Environmental Samples in Alberta Tiwari, N.P.
1990
23 2-3 p. 109-113
5 p.
artikel
12 Radiation-Induced Heat-Sensitivity and its Persistence in Clostridium sporogenes Spores in Various Media Shamsuzzaman, K.
1990
23 2-3 p. 114-120
7 p.
artikel
13 Seal Meat – A Potential Source of Muscle Food: Chemical Composition, Essential Amino Acids and Colour Characteristics Shahidi, F.
1990
23 2-3 p. 137-139
3 p.
artikel
14 Survival of Anisakis in Cold Smoked Salmon Gardiner, M.A.
1990
23 2-3 p. 143-144
2 p.
artikel
15 Ultrafiltration Rejection Coefficients of Canola Meal Components1 Tzeng, Y.M.
1990
23 2-3 p. 131-136
6 p.
artikel
                             15 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland