Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             34 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 An Evaluation of the Relationship of Dietary Fatty Acids to Incidence of Myocardial Lesions in Male Rats 1 Trenholm, H.L.
1979
12 4 p. 189-193
5 p.
artikel
2 Book Reviews van de Voort, F.R.
1979
12 4 p. A98-
1 p.
artikel
3 Book Reviews Collins-Thompson, David L.
1979
12 4 p. A97-
1 p.
artikel
4 Book Reviews Lapsley, Karen
1979
12 4 p. A97-
1 p.
artikel
5 Book Reviews Smith, T.K.
1979
12 4 p. A98-
1 p.
artikel
6 Book Reviews Nakai, S.
1979
12 4 p. A98-
1 p.
artikel
7 Book Reviews Powrie, W.D.
1979
12 4 p. A96-A97
nvt p.
artikel
8 Book Reviews Bullock, D.H.
1979
12 4 p. A97-
1 p.
artikel
9 Book Reviews Watson, E.L.
1979
12 4 p. A96-
1 p.
artikel
10 Book Reviews Kitson, J.
1979
12 4 p. A97-A98
nvt p.
artikel
11 Book Reviews Upton, E.M.
1979
12 4 p. A95-A96
nvt p.
artikel
12 Canadian Food and Agriculture 1979
12 4 p. A87-A95
nvt p.
artikel
13 Conferences and Symposia 1979
12 4 p. A95-
1 p.
artikel
14 Congres Annuel ICSTA-CIFST Annual Conference 1979 Léger, Pierre-Paul
1979
12 4 p. A84-A86
nvt p.
artikel
15 Development and Consumer Evaluation of a Native Fruit Product Mazza, G.
1979
12 4 p. 166-169
4 p.
artikel
16 Effect of Dietary Rapeseed Products on the Selenium Content of Meat and Eggs Arthur, D.
1979
12 4 p. 170-172
3 p.
artikel
17 Evaluation de l'influence des traitements technologiques sur les produits à base de féverole Baui, H.M.
1979
12 4 p. 194-199
6 p.
artikel
18 Functionality of Fillers in Comminuted Meat Products Comer, F.W.
1979
12 4 p. 157-165
9 p.
artikel
19 Functional Property Measurement of Mixtures of Meat and Extender Proteins Porteous, J.D.
1979
12 4 p. 203-206
4 p.
artikel
20 Heat Induced Changes in Sulphydryl Levels in Egg White Beveridge, T.
1979
12 4 p. 173-176
4 p.
artikel
21 Improved Utilization of Fish Protein—Quality Enhancement of Mechanically Deboned Fish Gill, T.A.
1979
12 4 p. 200-202
3 p.
artikel
22 Lithium Dodecyl Sulfate (LDS): Its Potential Use in Polyacrylamide Gel Electrophoresis Yada, R.Y.
1979
12 4 p. 207-210
4 p.
artikel
23 Magnitude Estimation of Infant Foods I. Taste and Texture of Pureed Vegetables McDaniel, M.R.
1979
12 4 p. 180-185
6 p.
artikel
24 National Committee Reports 1979
12 4 p. A83-
1 p.
artikel
25 National Committees 1979/80 1979
12 4 p. A82-A83
nvt p.
artikel
26 New Associate and Institute Affairs Editor 1979
12 4 p. A79-
1 p.
artikel
27 New Journal 1979
12 4 p. A95-
1 p.
artikel
28 New National Office Set Up—Service to Members 1979
12 4 p. A81-
1 p.
artikel
29 News from the Sections 1979
12 4 p. A80-A81
nvt p.
artikel
30 Proximate Composition of Fish Roe in Relation to Maturity V'uorela, R.
1979
12 4 p. 186-188
3 p.
artikel
31 Salmonella Dans Les Usines De Lait En Poudre Au Québec Lachapelle, Gérard
1979
12 4 p. 177-179
3 p.
artikel
32 SCITEC Abrahams, V.C.
1979
12 4 p. A86-A87
nvt p.
artikel
33 Speakers Bureau 1979
12 4 p. A81-A82
nvt p.
artikel
34 W. J. Eva Retires as Institute Affairs Editor deMan, J.M.
1979
12 4 p. A80-
1 p.
artikel
                             34 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland