Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Biological activities of silver nanoparticles from Nothapodytes nimmoniana (Graham) Mabb. fruit extracts Mahendran, G.
2016
5 4 p. 207-218
12 p.
artikel
2 Celiac disease: Overview and considerations for development of gluten-free foods Jnawali, Prakriti
2016
5 4 p. 169-176
8 p.
artikel
3 Coagulase gene polymorphism of Staphylococcus aureus isolates: A study on dairy food products and other foods in Tehran, Iran Soltan Dallal, Mohammad Mehdi
2016
5 4 p. 186-190
5 p.
artikel
4 Effect of Roselle calyces extract on the chemical and sensory properties of functional cupcakes Abdel-Moemin, A.R.
2016
5 4 p. 230-237
8 p.
artikel
5 Processed beetroot (Beta vulgaris L.) as a natural antioxidant in mayonnaise: Effects on physical stability, texture and sensory attributes Raikos, Vassilios
2016
5 4 p. 191-198
8 p.
artikel
6 Reducing oxidative stress and hepatoprotective effect of water extracts from Pu-erh tea on rats with high-fat diet Su, Jingjing
2016
5 4 p. 199-206
8 p.
artikel
7 Research and development of Cordyceps in Taiwan Chiu, Ching-Peng
2016
5 4 p. 177-185
9 p.
artikel
8 Thermo-mechanical and micro-structural properties of xylanase containing whole wheat bread Ghoshal, G.
2016
5 4 p. 219-229
11 p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland