Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Dairy Notes Overman, O.R.
1925
8 6 p. 537-538
2 p.
artikel
2 Editorial board 1925
8 6 p. i-
1 p.
artikel
3 Errata 1925
8 6 p. 538-
1 p.
artikel
4 Index to Volume VIII 1925
8 6 p. 539-545
7 p.
artikel
5 Keeping Quality of Sweet Cream Butter as Affected by Temperature of Pasteurization of the Cream White, William
1925
8 6 p. 497-499
3 p.
artikel
6 Relation between the Gold Number of Gelatin and its Value in the Ice Cream Mix * Moore, H.C.
1925
8 6 p. 500-514
15 p.
artikel
7 Relative Rates of Secretion of Various Milk Constituents Gaines, W.L.
1925
8 6 p. 486-496
11 p.
artikel
8 Some Factors Concerning the “Partial Neutralization” of Cream for Buttermaking Stiritz, B.A.
1925
8 6 p. 459-485
27 p.
artikel
9 The Effect of Homogenization, Condensation and Variations in the Fat’ Content of a Milk upon the Keeping Quality of its Milk Powder Holm, George E.
1925
8 6 p. 515-522
8 p.
artikel
10 The Energy Requirements of Dairy Cows Meigs, Edward B.
1925
8 6 p. 523-536
14 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland