Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 10 gevonden artikelen
 
 
  The Effect of Homogenization, Condensation and Variations in the Fat’ Content of a Milk upon the Keeping Quality of its Milk Powder
 
 
Titel: The Effect of Homogenization, Condensation and Variations in the Fat’ Content of a Milk upon the Keeping Quality of its Milk Powder
Auteur: Holm, George E.
Greenbank, G.R.
Deysher, E.F.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 8 (1925) nr. 6 pagina's 8 p.
Jaar: 1925
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland