Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A Bacteriological Study of the Homogenizing Process in Making Ice Cream Fabian, Frederick W.
1925
8 3 p. 246-269
24 p.
artikel
2 A Biometric Study of Length of Metabolism Experiments with Cattle Swift, Raymond W.
1925
8 3 p. 270-281
12 p.
artikel
3 A Comparative Study of Methods for Determining the Per Cent of Butter-Fat in Dairy Products Fisher, Richard C.
1925
8 3 p. 196-205
10 p.
artikel
4 A Comparison of the Methylene Blue Reductase Test and the Direct Microscopic Count in Grading Milk at Milk Plants Troy, H.C.
1925
8 3 p. 282-285
4 p.
artikel
5 Dairy Notes 1925
8 3 p. 286-292
7 p.
artikel
6 Editorial board 1925
8 3 p. i-
1 p.
artikel
7 Effect of Ingredients in the Ice Cream Mix on its Freezing Point Parfitt, E.H.
1925
8 3 p. 230-237
8 p.
artikel
8 Energy Requirements of Dairy Cows Meigs, Edward B.
1925
8 3 p. 177-195
19 p.
artikel
9 Inheritance of the Per Cent of Fat in a Holstein Herd Burrington, W.D.
1925
8 3 p. 215-229
15 p.
artikel
10 Soy Bean Oilmeal and Ground Soy Beans as Protein Supplements in Dairy Rations Fairchild, L.H.
1925
8 3 p. 238-245
8 p.
artikel
11 The Destruction of Bacteria in the Roller Process of Milk Drying Hunwicke, R.F.
1925
8 3 p. 206-214
9 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland