Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 American Dairy Science Association 1922
5 2 p. 198-200
3 p.
artikel
2 Annual Meeting of the American Dairy Science Association 1922
5 2 p. 143-197
55 p.
artikel
3 Bacterial Content of Milk Powder Supplee, G.C.
1922
5 2 p. 216-228
13 p.
artikel
4 Bitter Milk of Advanced Lactation 1 Palmer, Leroy S.
1922
5 2 p. 201-211
11 p.
artikel
5 Dairy Notes J.H.F,
1922
5 2 p. 246-248
3 p.
artikel
6 Editorial Board 1922
5 2 p. i-
1 p.
artikel
7 Presidential Address 1 Eckles, C.H.
1922
5 2 p. 131-142
12 p.
artikel
8 Structure of Powdered Milk and its Possible Relation to the Keeping Quality of Whole Milk Powders 1 Palmer, L.S.
1922
5 2 p. 240-245
6 p.
artikel
9 The Effect of Temperature on the Percentage of Fat in Milk: A First Report Ragsdale, Arthur C.
1922
5 2 p. 212-215
4 p.
artikel
10 The Improvement of Quality in Milk Through the Efforts of College Extension Service Brew, James D.
1922
5 2 p. 229-239
11 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland