Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
11 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Abstracts of Literature
1943
26
6
p. A97-A118
nvt p.
artikel
2
Ascorbic Acid Stimulation in the Blood Plasma of Dairy Cattle Produced by the Ingestion of Chlorobutanol *
Bortree, A.L.
1943
26
6
p. 553-562
10 p.
artikel
3
A Study of the Genus Microbacterium
Speck, M.L.
1943
26
6
p. 533-543
11 p.
artikel
4
Dry Matter Determination in Green Plant Material and in Silage 1
Perkins, A.E.
1943
26
6
p. 545-551
7 p.
artikel
5
Editorial board
1943
26
6
p. i-
1 p.
artikel
6
Influence of Several Factors upon the Amount and Stability of Carotenoids in Frozen Cream and its Relationship to the Metal-Induced Oxidized Flavor *
Trout, G.M.
1943
26
6
p. 495-504
10 p.
artikel
7
Observations on Mastitis in an Experimental Herd *
Hastings, E.G.
1943
26
6
p. 471-482
12 p.
artikel
8
Rapid Methods for Estimating the Quality of Bull Semen
Beck, G.H.
1943
26
6
p. 483-494
12 p.
artikel
9
Relationship of Consumption of Peppergrass by Cows to the Flavor and Indol Content of Butter
Hussong, R.V.
1943
26
6
p. 505-513
9 p.
artikel
10
Some Factors Affecting the Stability of Certain Milk Properties. VII. The Effects of Metals and of Ascorbic Acids on the Oxidation-Reduction Potential *
Hartman, G.H.
1943
26
6
p. 515-523
9 p.
artikel
11
The Relation of Copper and Ascorbic Acid to Oxidized Flavor in Market Milk 1
Epple, W.F.
1943
26
6
p. 525-532
8 p.
artikel
11 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland